Cím
4026 Debrecen, Bem tér 8.
Telefon
+36 52 875-954
+36 30 596-8033
E-mail
Kövess minket

Helyi Vállalkozás

Teljeskörű, Egyedi ERP Megoldás a Hatékonyabb Működésért

Hely
Debrecen
Szolgáltatás
ERP fejlesztés
Terület
Gyártás
Kivitelezés
2 Év

Az ügyfél

Egy innovatív vállalat, amely egyedi ERP megoldásokat keresett működésének optimalizálására. Céljuk egy olyan ERP rendszer kialakítása volt, amely képes kezelni az összes vállalati folyamatot, beleértve a beszerzést, logisztikát, pénzügyeket, gyártást, és a humán erőforrás menedzsmentet.

A feladat

Az ügyfél számára fejlesztett ERP rendszer komplexitása komoly kihívást jelentett. Az ERP rendszer számos modulból állt, mint például a beszerzés, logisztika, CRM, pénzügy, gyártás, és humán erőforrás modulok. A kihívás abban rejlett, hogy ezeket a különféle modulokat egyetlen, könnyen használható felületbe integráljuk, miközben biztosítjuk a rendszer biztonságát és skálázhatóságát. Emellett fontos volt, hogy az ERP rendszer képes legyen helyettesíteni számos kisebb, elkülönült alkalmazást, ezzel egyszerűsítve a munkafolyamatokat.

A megoldás

Csapatunk fejlesztett egy átfogó ERP rendszert az ügyfél számára, amely egységesíti és egyszerűsíti a különböző modulok közötti átmenetet. Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a rendszer minden modulja – legyen szó a beszerzésről, gyártásról, logisztikáról, pénzügyekről, vagy a humán erőforrás menedzsmentről – egységes felhasználói élményt nyújtson. Az alkalmazott megoldások közé tartozott a stílusok, ikonok és színek egységesítése, valamint a vizuális elemek egyszerűsítése a felhasználói barátság érdekében. A rendszer zökkenőmentes integrációját biztosítottuk, miközben könnyen bevezethető és skálázható platformot hoztunk létre a vállalat számára.

Modulok:

  • Beszerzési, logisztikai terület
  • Vállalati CRM, értékesítési
  • Elektronikus iratkezelési rendszer
  • Munkafolyamat-irányítási rendszer (workflow)
  • Gyártási terület
    Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés
  • Kontrolling és döntéstámogatás
    Pénzügyi, számviteli terület
  • Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer/megoldás
  • Internetes értékesítés (Vállalati webáruház)
  • Tudásmenedzsment specializált megoldás

Az új ERP rendszerünk sokkal könnyebbé tette a dolgunkat. Minden folyamat egy helyen van, és az egységes felület egyszerűsíti a munkát. Nagyon elégedettek vagyunk!

Írj nekünk

Oszd meg velünk elképzeléseidet, és valósítsuk meg együtt!

    Lépj velünk kapcsolatba még ma, és tudd meg, hogyan tehetjük vállalkozásodat sikeressé.
    #side-panel.side-panel {max-width: 100%;}